Hiuskorut.com

Hiuskorut.com -sivustoa ylläpitää tmi Helmikana. Korut täyttävät koruille vaadittavat EU-asetukset koskien nikkeliä, kadmiumia ja lyijyä. Kaikki sivuilla olevat tuotteet löytyvät varastostamme ja ovat siten heti toimitettavissa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutavat

Maksutapoina ovat Paytrail (maksu heti pankkipainikkeilla) ja ennakkomaksu (tilisiirto pankin kautta haluamanasi ajankohtana).

Paytrail maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com Kun olet tehnyt tilauksen, sähköpostiisi saapuu automaattinen tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa olevasta linkistä pääset katsomaan tilauksesi.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitustapana käytetään Postin palveluja. Tilaus lähetetään yleisimmin kirjepostina. Kuitenkin yli 3 cm korkeat tuotteet (esim. klipsit, suuret kukkakoristeet, hatut) lähetetään pakettilähetyksenä. Lähetystavasta saapuu asiakkaalle tieto sähköpostilla. Toimituskulut ovat 3,80 e. 

Toimitusajat

Hiuskorut.com pyrkii käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti. Ennakkomaksutilaus käsitellään sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillämme. Ilmoita tilauslomakkeen kohdassa "lisätiedot", mikäli tarvitset tuotteita tiettyyn päivään mennessä.

Palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Mahdollisissa palautusasioissa ota aina ensin yhteys myynti@hiuskorut.com.

tech
HIUSKORUT.COM
Tmi Helmikana
Ratulantie 384
FI-16200, Artjärvi
FINLAND
puh. 0400 418 993 / Jatta Turunen
myynti@hiuskorut.com
Y-tunnus: 2351201-7
Paytrail